category: Yanagiba
The Yanagiba is a traditional chef's knife specifically designed for precise cutting of raw fish, especially for sushi and sashimi. The name "Yanagiba" can be translated as "Willows Leaf", which refers to the characteristic slender, sickle-shaped blade.
-
Xinzuo 300mm Sakana se Series Yanagiba
Regular price CHF 219.90Regular priceUnit price / per -
Xinzuo 270mm Sakana se Series Yanagiba
Regular price CHF 189.90Regular priceUnit price / per -
XINZUO 240MM Sakana SE Series Yanagiba
Regular price CHF 169.90Regular priceUnit price / per
-
KNIFE BLOCKS
Unsere hochwertigen Messerblöcke bieten die ideale Aufbewahrungslösung für deine Küchenmesser. Sie schützen...
-
Grinding stones & string straps
Mit hochwertigen Schleifsteinen und Streichriemen sorgst du dafür, dass deine Messer immer...
-
KNIFE BAGS
Unsere Messertaschen sind die perfekte Lösung, um deine hochwertigen Küchenmesser sicher und...
-
CUTTING BOARDS
Unsere Schneidbretter aus edlem Hartholz sind die perfekte Unterlage für hochwertige Küchenmesser....